Η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας είναι μια υποχρεωτική ασφάλιση σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Υπάρχουν πολλές εταιρίες και πολλά προγράμματα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και πολλα τα οποία κάποιος μπορεί να αγοράσει διαδυκτιακά.
Η πιο σημαντική παράλλειψη όμως που κάνουμε και εμείς οι επαγγελματίες αλλά και οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν προσθέτουμε την κάλυψη της οδικής βοήθειας.
Φυσικά όλοι θεωρούμε ότι είναι μια σημαντική κάλυψη αφού εάν πάθει κάτι το αυτοκίνητο μας, όσο κοντά ή μακρυά είμαστε από το σπίτι μας, είναι σημαντικό να έχουμε την δυνατότητα εξυπηρέτησης από ειδικούς που μπορούν να μας βοηθήσουν να επισκευαστεί επιτόπου ή να μετακινηθεί στο κοντινότερο συνεργείο.
Η εν λόγω κάλυψη έχει πολύ μικρό ετήσιο κόστος για να την προσθέσουμε και  φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι το κόστος μεταφοράς ενός χαλασμένου αυτοκινήτου είναι πολλαπλάσιο σε περίπτωση που δεν είναι ασφαλισμένο.
Επιπλέον θα πρέπει να υπάρχει μέσα στις βασικές καλύψεις που δίνει μια ασφαλιστική εταιρία ανεξαρτήτως πακέτου ασφάλισης, ώστε να διευκολύνει και τους συνεργάτες της αλλά και τους ίδιους τους ασφαλισμένους.
Ειδικά στην Ελλάδα που όπως λένε οι έρευνες κυκολφορούν γερασμένα αυτοκίνητα και με περιορισμένα service και θα πρέπει εμείς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να εξηγούμε την ανάγκη πρόσθήκης αυτής της απλή κάλυψης στην ασφάλιση του αυτοκινήτου του πελάτη μας.
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλες οι πλευρές βγαίνουν κερδισμένες από την προσθήκη της κάλυψης της Οδικής Βοήθειας και κυρίως ο πελάτης μας που ανά πάσα στιγμή και όπου και να βρίσκεται μπορεί να έχει την εξυπηρέτηση που του αξίζει.
Εμείς στην Trustor αφουγκραζόμαστε την αγορά και τις ανάγκες των πελατών μας για αυτό και διαθέτουμε πολλά προιόντα και πάντα προτίνουμε να προσθέτετε την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Αρκεί να μας τηλεφωνήσετε στο 210 8052032 ή  να μας στείλετε email στο info@trustor.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

BLOG | ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ