Εμείς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές λέμε πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση της ζωής, της υγείας, της περιουσίας, της οικογένειας, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, όπου το κοινωνικό κράτος και η δημόσια παροχή υπηρεσιών υγείας και σύνταξης έχουν καταρρεύσει.

Βέβαια είναι τρομακτικό το γεγονός ότι όχι μόνο δεν εισακουγόμαστε από τους υποψήφιους πελάτες μας, αλλά το γεγονός ότι η δικαιολογία είναι η οικονομική στενότητα ενώ ταυτόχρονα επιλέγουν να δώσουν δεκαπλάσια χρήματα για ενα smartphone ή tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Η δουλειά μας όμως είναι να πείσουμε τους πελάτες μας για την ανάγκη την ιδιωτικής ασφάλισης ακόμα και εάν πρέπει να τους περιγράψουμε την ζοφερή πραγματικότητα και τους κινδύνους που κρύβει το να είναι ανασφάλιστοι.

Ας πάρουμε το πιο απλό παράδειγμα δεν έχεις ασφάλιση υγείας, που είναι πολύ σύνηθες στις μέρες μας, μιας και όλοι μεγαλώσαμε ότι το κράτος «πατερούλης» θα συνδράμει στην περίπτωση που εμείς χρειαστούμε περίθαλψη σε δημόσιο νοσοκομείο και αφού τόσα χρόνια πληρώνεις τις εισφορές σου στο ταμείο. Όμως όταν η ίδια η δημόσια υγεία «νοσεί» πως περιμένεις να σε βοηθήσει στην ανάγκη σου; Όταν ο πλυθησμός των ανασφάλιστων μεγαλώνει και ταυτόχρονα μειώνονται οι δομές γιατί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κλείσει το ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής του στην ώρα του, αυτός που θα βρει κρεβάτι να χειρουργηθεί σε κάποιο νοσοκομείο σε σύντομο χρονικό διάστημα, που θα μπορέσει ακόμα και να κάνει κάποιες βασικές προληπτικές εξετάσεις χωρίς να περάσουν 2 και 3 μήνες;

Ένα άλλο, δυστυχώς επίκαιρο, παράδειγμα είναι η μη ασφάλιση της κατοικίας μας σε περίπτωση φωτιάς ή/και σεισμού. Εκεί πραγματικά η καταστροφή μπορεί  να είναι ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη και δυστυχώς μπορεί να μην μπορέσει κάποιος να ορθοποδήσει απο κει και έπειτα. Όμως εάν το οίκημα ήταν ασφαλισμένο, θα μπορούσε η αποζημίωση να είναι τέτοια που θα ξαναχτιζόταν το σπίτι από την αρχή, καινούριο και χωρίς σημαντική οικονομική επιβάρυνση του ασφαλισμένου, το  δε κόστος της ασφάλισης είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σχέση με την ασφαλιστική κάλυψη που δίνεται.

Εμείς θέλουμε να σας επιβεβαιώσουμε, ότι ναι στην ελληνική ασφαλιστική αγορά υπάρχουν προγράμματα ασφάλισης για όλα τα βαλάντια, αρκεί να φανείτε ανοιχτοί όταν σας επικοινωνούμε τέτοια προιόντα και να μας αφήνετε να σας ενημερώνουμε!

Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, ώστε να μην χρειαστείτε να διακινδυνέψετε την αξιοπρέπεια σας και μέσα σε αυτούς τους ανασφαλείς καιρους που ζούμε να έχετε ολοένα και περισσότερους λόγους να νιώθετε ασφαλείς!

Αρκεί να μας τηλεφωνήσετε στο 210 8052032 ή  να μας στείλετε email στο info@trustor.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

BLOG | ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ